Om overvågning af internetbrug

Ved overvågning af internetbrug kan du finde ud af, hvilke websteder dit barn har besøgt og begrænse deres adgang til websteder med uønsket indhold. Du kan bruge standardindstillingerne (baseret på dit barns alder), eller du kan justere indstillingerne i overensstemmelse med dit barns behov.

Overvågning af internetbrug tilbyder følgende funktioner:

Du kan konfigurere modtagelse af meddelelser, når dit barn forsøger at besøge forbudte eller ikke-anbefalede websteder på My Kaspersky eller i mobilappen for forældre.

På dit barns iOS-enheder kan dit barn kun se advarslen, når du bruger Sikker browser. Advarsler vises ikke i andre browsere.